ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ Ή ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

Η περίοδος των ανανεώσεων των καρτών διαρκείας διαρκείας ξεκίνησε από την Κυριακή 16/06/13  και ολοκληρώνεται την Κυριακή 08/09/2013. Παράλληλα μπορούν να εκδίδονται και κάρτες διαρκείας σε νέες θέσεις που δεν είχαν κάτοχο κατά την περυσινή σεζόν. Από τη Δευτέρα 09/09/2013 όσες θέσεις δεν ανανεώθηκαν θα είναι διαθέσιμες προς πώληση.

Για τους κατόχους καρτών διαρκείας Regular C (€150), διευκρινίζεται ότι δεν θα είναι δυνατή η ανανέωση της κάρτας τους στην ίδια ακριβώς θέση που κατείχαν την προηγούμενη σεζόν, αλλά σε αυτήν που εμφανίζεται ελεύθερη από το ηλεκτρονικό σύστημα κατά την στιγμή της ανανέωσης.

Οι νέες τιμές ανανέωσης και αγοράς καρτών διαρκείας, προσαρμόζονται ως εξής:

Κατηγορία Τιμή
Gold €4000
Silver €2000 (για ανανέωση) και € 2250 (για νέα αγορά)
Regular Α €720
Regular B €180
Regular C €150
Κοινωνικό €130
Οικογενειακό Α €720 γονέας, €360 πρώτο παιδί, €180 κάθε επόμενο παιδί
Οικογενειακό Β €180 γονέας, €90 πρώτο παιδί, €45 κάθε επόμενο παιδί
Εταιρικό Α €720
Εταιρικό Β €180


Η κοινωνική κάρτα κοστίζει €130 και αφορά τους άνεργους φιλάθλους της ομάδας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση Κοινωνικής Κάρτας Διαρκείας, είναι η επίδειξη κάρτας ανεργίας μαζί με την αστυνομική ταυτότητα.

Για τις ειδικές κατηγορίες καρτών διαρκείας, αυτές των εταιρικών και οικογενειακών, επισημαίνονται τα εξής:

· Οι εταιρικές κάρτες διαρκείας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Στο Εταιρικό Α αξίας €720 και στο Εταιρικό Β αξίας €180. Για κάθε εταιρεία δίνεται έκπτωση 10% για συνολικό αριθμό έως και 15 κάρτες, ενώ για περισσότερες από 15 κάρτες η έκπτωση είναι 15%

· Οι οικογενειακές κάρτες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Στο Οικογενειακό Α και το Οικογενειακό Β. Κάθε γονιός έχει δικαίωμα έκπτωσης 50% για το πρώτο παιδί και 75% έκπτωση για κάθε επιπλέον παιδί. Στην κατηγορία των οικογενειακών καρτών, δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας έως και 15 ετών. Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση οικογενειακής κάρτας διαρκείας, είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.

Οι ενδιαφερόμενοι, για ανανέωση ή αγορά εταιρικής κάρτας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η διαδικασία έκδοσης για αυτήν την κατηγορία και μόνο, είναι δυνατή μόνο από τα εκδοτήρια της θύρας 10 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

 

Πιστωτικές διευκολύνσεις για την απόκτηση της κάρτας διαρκείας:

· Για όλες τις κατηγορίες καρτών διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους έως και με 3 άτοκες δόσεις με όσες πιστωτικές κάρτες το υποστηρίζουν.

· Ειδικά για τους κατόχους της επίσημης πιστωτικής κάρτας του Παναθηναϊκού: PAO B.C. EUROBANK MASTERCARD προβλέπεται , έκπτωση 10% και εξόφληση της κάρτας διαρκείας τους σε 6 άτοκες δόσεις.

Ειδικά προνόμια :

· Είσοδος στο VIP LOUNGE για τους κατόχους Gold και Silver

· Δωρεάν θέση parking δικαιούνται όλοι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας των κατηγοριών Gold, Silver και Regular Α.

· Προτεραιότητα στα εισιτήρια των τελικών Κυπέλου και Euroleague για τους κατόχους Gold, Silver και Regular Α.

· Εξασφαλισμένη παρουσία σε εκδηλώσεις της ομάδας για τους κατόχους της κατηγορίας Gold.

· Έκπτωση 15% για όλους τους κατόχους κάρτας διαρκείας στα καταστήματα ADIDAS στην οδό Ερμού και στο Ν. Ψυχικό.